WORKSHOP

 

BOHOdesign
“bútorfestő kreatív énidő”
WORKSHOP-ok

NYÁRI WORKSHOP IDŐPONTOK:


 Doboz- vagy sámlifestő workshop (gyerekmentes program!)

Időpont: 2018. július 14. 10-15 óráig 

 

Megfestünk együtt egy dobozt, sámlit vagy tálcát, s eközben megtanulhatsz olyan technikákat, melyek segítségével bátran mersz majd nekiállni – akár gyerekek mellett is, ahogy én tettem annó – a bútorfestésnek!


Az egész napos workshop ára: 11500 Ft (Ketten jöttök kedvezménnyel 20.500 ft/két fő)
Használd az anyák napi kedvezményt is!
Helyszín: Vác, BOHOdesign lakásműhely (Hanusz utca 23.) ÚTVONALTERV

Részletek a korábbi programból ITT.

Jelentkezés és részletek:


Kérdés, infó: info@bohodesign.hu


Fotós üzenőfal vagy hangulattábla készítő workshop

Időpont: Július 21. szombat 10 órától

Technikák: bútorfestés krétafestékkel, antikolási technikák (opcionális), lazúrozás, táblafestékkel festés, stencilezés, transzferálás és amit még improvizálunk.
Minden felirat szabadon választott, a hangulattáblákhoz te választasz, amit szeretnél!

Helyszín: Vác, BOHOdesign lakásműhely (Hanusz utca 23.) ÚTVONALTERV


 *****************************************************************************

“5*** minden! Köszönjük szépen, de tényleg. Terápiás jelleggel köteleznék rá Mindenkit, főleg a karácsonyi stressz közeledtével.” Kinga

 

Mi is a “kreatív énidő workshop”? Egy nap, ami rólad szól. Megérkezel, iszunk egy kávét, teát, szörpöt, végignézzük, mi minden finomságot hordtunk össze a közös terülj-terülj asztalkámra (igyekszem mindig házi finomsággal készülni). Szóval kényelmesen megérkezünk. Aztán belecsapunk a közepébe. Megkérdezem, mit szeretnétek tudni, mindenképpen megtanulni, kipróbálni, szóval innentől teljesen változóan alakulhatnak az alkalmak, minden tőlünk függ. A technikai bevezető, a festékek megnézegetése után indul az igazi kreatív, jobb agyféltekés munka (a folyamat legbonyolultabb része), a szabad tervezés:) Rengeteg inspirációd lesz, ne félj! Milyen színnel fessünk, milyen mintát tegyünk fel, hol legyenek, stb… Tervezek egy kis szín-inspirációs részt is ide (ez új lesz januártól), megnézzük, melyik szín milyen érzéseket vált ki, mi passzol hozzánk leginkább. Aztán jöhet a festés, alkotás. Persze simán felülírjuk ilyenkor a terveket, ha úgy gondoljuk, ez így tök oké:) Lesznek olyan alkalmak, ahol levezetésképpen egy kis én-ajándékkal lepjük meg magunkat (egy aszimmetrikus fülit készítünk saját stílusban), erre azért van szükség, mert kedves anyukák….. sokszor úgy jöttök, hogy a “gyerkőcnek festem a sámlit stb”, szóval ez egyfajta garancia, hogy TE is alkoss MAGADNAK, s ne csak magadért valamit.
Persze nem csak alkotgatunk:) Megtanítok minden bútorfestő technikát, hogy te is bártan neki merj látni bútoraid megszépítésének!

Alacsony létszámú (5-6 fős) csoportok indulnak.

 

 


KORÁBBI WORKSOPOK:

Antikolás, metál hatások, aranyozás workshop

Időpont: 2018. június 9. szombat 10 órától

Metál és patina hatásokat mutatok, öregítünk, koszosítunk, árnyalunk, 3D stencilezünk, rozsdásítunk, eszünk, iszunk, laulunk és nagyon szabadon alkotunk!

A foglalkozáson egy tálcát vagy képkeretet választhatsz és mindenki készíthet egy fali képet is!

Részvételi díj: 11.500 Ft  (Páros akcióval 20.500 ft/2 fő)
Helyszín: Vác, BOHOdesign lakásműhely (Hanusz utca 23.) ÚTVONALTERVÉkszerkészítő workshop:

Időpont: 2018. május 19. szombat 10 órától
Álmodunk, tervezünk, festünk, nyomdázunk, dekupázsolunk, transzferálunk, repesztünk, antikolunk, ragasztunk, csillámlunk, domborodunk, kisimulunk és nagyon örülünk!
Nem feltétel a kézügyesség, de még a fantázia sem, segítek!!!
Hogy miket lehet készíteni? Sorolom:
2 pár fa alapú karika füli (4 vagy 5 cm átmérő)
2 db akár hozzá passzoló medál
1 pár üveglencsés fülbevaló (akasztós, kb 2 cm átmérő)
1 üveglencsés medál vagy gyűrű vagy hullámcsat
1 üveglencsés franciacsatt vagy 2 db üveglencsés könyvjelző vagy 2 db üveglencsés csat

Megmutatok minden olyan technikát, és sok-sok (tényleg sok:) anyagot, amivel villámgyorsan és tökéletes minőségben tudsz fülbevalót, medált, kulcstartót készíteni magadnak, vagy ajándékba.

Maximum 8 fő jelentkezhet!
Részvételi díj: 9900 Ft  (Páros akcióval 18500 ft/2 fő)
Használd az anyák napi kedvezményt is!
Helyszín: Vác, BOHOdesign lakásműhely (Hanusz utca 23.) ÚTVONALTERV 


Farmerfestő workshop

RUHATÁRFELÚJÍTÁS:)
Te hozol akárhány (!!!) farmert, lehet nadrág, kabát, táska, bármi és együtt kidekoráljuk stencillel, strasszokkal, minden technikát megmutatok, alapanyagot biztosítok! Teljesen megújult ruhatárral mehetsz haza:)

Időpont:

Ha még nem vetted igénybe a hírleveles kupont, akkor erre is felhasználhatod! (csak fel kell iratkozni és már kapod is)

Részletek és jelentkezés:

 

 

 


Emlékdoboz festő workshop kismamáknak:
Időpont
: 2018. tavasz (évente egy alkalommal)

Megfestünk együtt egy dobozt, amiben kisbabád emlékeit tarthatod, illetve ezen keresztül megtanulhatsz olyan bútorfestő technikákat amik segítségével akár használt bababútoraidat is újjávarázsolhatod. Utána EMK-Életkerekítő játék, beszélgetés dúlával, masszázs! 
Részletek a programról és jelentkezés ITT!

 


SZIVÁRVÁNYCSIGA- ÉS KASPÓFESTŐ TAVASZI WORKSHOP
Időpont: tavasz!

Egy cserépkaspót festünk meg közösen, ezen megtanulható kétféle antikolási technika (visszacsiszolás és szárazecset), illetve készítünk hozzá néhány (6 db) szivárványcsigát, melyeket tetszőleges színre festhettek, metál waxokkal fényesíthettek. A kaspóba azonnal ültetünk egy jácintot, az alsó tálba pedig zsázsát vagy tavaszi búzát.
Jelentkezés: info@bohodesign.hu

 


SZIVÁRVÁNYCSIGA-SZÉLCSENGŐ VAGY MOBIL FESTŐ, KÉSZÍTŐ WORKSHOP
Időpont: csak tavasszal
A szivárvány minden színéből választhatsz:) Együtt elkészítünk egy csodás csiga-függőt, neked csak a színét kell kitalálnod… lehet szivárványos vagy akár egy szín és annak több árnyalata, metálban vagy mattan, ahogy tetszik! Álmodd meg saját szélcsengődet:)
Jelentkezés: info@bohodesign.hu


SZIVÁRVÁNYCSIGA FÉNYFÜZÉR FESTŐ, KÉSZÍTŐ WORKSHOP
Időpont: csak tavasszal
A szivárvány minden színéből választhatsz:) Együtt elkészítünk egy csigás fényfüzért. Lehet szivárványos vagy akár egy szín és annak több árnyalata, metálban vagy mattan, ahogy tetszik!
Egy füzéren 10 csiga van.

Jelentkezés: info@bohodesign.hu


SÁMLI, TÁLCA, DOBOZ FESTÉSE (különféle festékek kipróbálása, antikolás, koptatások, stencilezés)
Időpont: 

A nyári workshopokról ITT egy blogbejegyzés, a képeket a facebook oldalon találod, lehet nagyon kis létszámú, vagy akár egyéni bútorfelújításra is jelentkezni, ilyenről kép ITT
Jelentkezés: info@bohodesign.hu

“Na, ezzel akartam kezdeni a napom, hogy írok neked arról, hogy mennyire jó volt részt venni a foglalkozáson. Felkészült és türelmes voltál, kaptunk segítséget, ötletet ha kellett. Jó hangulatú foglalkozás volt, minden lépésnél ott voltál mellettünk, sok anyag használatával volt alkalmunk megismerkedni.”


HOZOTT KISBÚTOR FESTÉSE (antikolás, koptatás, stencilezés, multicolor effekt, különféle festékek, paszták kipróbálása, teljesen bútorra szabott)

Lehetőség van egyéni ‘hozott bútor’ festésére is, kimondottan bútorhoz szabott tanácsadásra vagy akár közös festésre. Minden esetben a bútor fotójával, állapotleírással együtt érdeklődj (ha nem így lesz, majd én kérdezek:)

Nagyobb bútor esetén házhoz is megyek. Ekkor az utazás költségét, idejét kell megtéríteni pluszban, minden más megegyezik.

Egyéni, személyre szabott bútorfestő tanácsadás, közös festés ára:
Egy főnek: 3500 Ft/óra + anyagköltség (akár hozott anyaggal is dolgozhatunk).
Ha ketten jöttök, 3000 Ft/óra/fő + anyagköltség

Jelentkezés: info@bohodesign.hu

 

“Köszönjük Zsófinak a lehetőséget, a családnak a türelmet; nagy élmény volt a maratoni bútorfelújítás! 10 óra (saját) gyerekmentes kimenőm nem is tudom, mikor volt utoljára…Ráadásul alkotómunkával eltöltve. A fiúk nagyon örültek a végeredménynek,és jól szórakoztak,hogy Anyu tetőtől talpig zölden érkezett haza.

 


Karácsonyi CSOMAGOLÓPAPÍR FESTÉS
Időpont: 2017 december:)
Ha szívesen adnál saját készítésű csomagolásban ajándékot, amit saját ízlésed és elképzeléseid szerint dekorálsz, vagy szívesen megtanulnál stencilezni vagy porcelángyurmát festeni, akkor gyere el a csomagolásfestős, teázós, beszélgetős délutánra és dekoráljunk együtt női körben. Ezzel az ÉNIDŐVEL ajándékozzuk meg magunkat karácsony előtt, hogy legyen miből erőt és energiát meríteni.
Részletek…

A 2016 karácsonyiról képek ITT.


ÉKSZERTARTÓ KÉSZÍTÉS
Hamarosan

Mindannyian szeretünk szép, különleges ajándékokat kapni. Igényeset, szépen kivitelezettet. És senki nem szeret haszontalan, kerülgetnivaló porfogókat kapni.
A BOHOdesign ékszertartó ezeket az igényeket igyekszik kielégíteni. Szép és praktikus. Egyedi, megismételhetetlen kézműves darab. Lehet is kapni a BOHOdesign-nál kész darabokat, ám ha arra vágysz, hogy a te saját kezed által készüljön el az ajándék, akkor most megtanítalak, hogyan készítsd el. Minden anyagot biztosítok!

Részletek…


BABABÖLCSŐ  FESTÉS
Hamarosan

Gondolkozol, milyen ajándékot készíthetnél kislányodnak? Felejtsd el a bolti játékot, s készítsd el neki te magad! Egy személyes, általad készített ajándék egész életén át el fogja kísérni (és Téged is!). A bababölcső festő foglalkozáson megtanulhatsz alapvető bútorfestő technikákat, stencilezünk, antikolunk, krétafestékekkel festünk.
Részletek…

 


Antikolás és mintázott (stencilezés) felület antikolás workshop, a szokásos “kreatív énidő” hangulatban
Időpont: 
Két kb fél méter hosszú ékszertartó táblát festünk antik stílusban, aminek során megtanulhattok különféle antikolási technikákat (visszacsiszolás, szárazecset, antik viaszok), kipróbálhattok különféle típusú festékeket és a díszítéshez rengeteg stencilből válogathattok! Ne felejtsetek el valami finomsággal készülni, kávé, üdítő, nyugalom lesz a helyszínen. Ha van rá érdeklődés, újra előkerülhet az EMK Életkerekítő játék, illetve újra lesz fülbevalókészítés is:)
A workshop ára:

A helyek száma korlátozott, siess a jelentkezéssel!

 

Ha szeretnél elsők közt értesülni az induló workshopokról, akkor iratkozz fel a BOHOdesign hírlevélre:)

Miért iratkozz fel? Azonnali és folyamatos kedvezmények, játékok, csak nektek járó akciók, előjelentkezési lehetőség a workshopokra. Hát ezért. (Spamet nem küldök, nincs rá időm:) A feliratkozással elfogadod a BOHOdesign adatkezelési szabályzatát.
Név
Email
Hogyan szólítsalak?

 

 

Remélem, hamarosan találkozunk,
üdv:
Györki-Iványi Zsófi
gyorki-ivanyi-zsofi-bohodesign

[instagram-feed

Szólj hozzá, kérdezz!

A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. részletek

Az Ön hozzájárulása A honlap böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljeskörűen működni. Hogyan lehet törölni/kikapcsolni a cookie-kat? Minden böngésző lehetővé teszi a cookie beállításainak változtatását. Viszont nagyon fontos, hogy mivel a cookie-k célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése esetén előfordulhat, hogy felhasználóink nem lesznek képesek weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében. Általában a böngészők „Beállítások” menüiben találhatók a cookie-kal kapcsolatos beállítások. A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi linkek is segítségére szolgálnak, valamint további információt az egyes böngészők „Súgó” menüjében talál.

bezárás