WORKSHOP

Szia, a BOHOdesign bútorfestő tanfolyamok közt tudsz itt válogatni. Megtalálod az összes aktuális foglalkozást a kezdő bútorfestéstől a haladó szintekig. Választhatsz csoportos foglalkozást (“kreatív énidő”) vagy éppen egyénit (teljesen személyre szabva!) és akkor is van megoldás, ha messze vagy!
KÉZÜGYESSÉG EGYIK FOGLALKOZÁSHOZ SEM SZÜKSÉGES!!!


BÚTORFESTŐ TANFOLYAMOK:


Bútorfestés alaptechnikák: antikolás, stencilezés workshop

2018. október 27. 10-15
2018. november 10. 10.00-15.00 (idén az utolsó)

Elsősorban kezdő, középhaladó bútorfestőknek ajánlom ezt a workshopot. Alaptechnikákat tanulhatsz itt meg, visszacsiszolós antikolást, szárazecset technikát, multicolor effekt létrehozását, megtanulsz bátran és szépen stencilezni. És amiért középhaladó bútorfestőknek is ajánlom: sokféle festéket kipróbálhatsz (krétafesték, latex, lazúr, zománc), illetve a technikai trükkökön túl megmutatom, hogyan lesz a festett, stencilezett bútor kellemes hatású, befejezett, amire ha ránézel, azt gondolod “ez egyben van”. Mert a harmonikus elrendezés legalább annyira fontos, mint a technikák ismerete. Hol koptass, hol antikolj, minek van természetes hatása, milyen színt válassz, keverj, izgalmas lesz, várlak! Ez “kreatív énidő”© foglalkozás, akkor is jöhetsz, ha lazulásra, befelé-kifelé fordulásra, szabad alkotásra vágysz!
RÉSZLETEK…


Dekorációs technikák workshop

2019. január! ha érdekel, mindenképp iratkozz fel a hírlevélre!

Kezdő és haladó bútorfestők számára is hasznos foglalkozás. Az alap bútorfestő technikák mellett kipróbálhatsz rengeteg féle dekorációs lehetőséget.
Lazúrozás akár többféle színben, átmenetekkel, stencilezés 3D-ben is, transzfertechnika, metál hatások, aranyozás, repesztések, krétatábla festés, antik hatások… mindent megmutatok, neked csak válogatni és tervezni kell:)

“Kreatív énidő” © workshop, úgy készülj, hogy fókuszban a szabad alkotás és kikapcsolódás:)

RÉSZLETEK…


Ornamentika dekorációs workshop

2019. év eleje

Egy választott tárgyon gyakorolhatod, mi minden lehetőség van a plasztikus, díszesen faragott holmikban. Legyen akár bútor vagy képkeret, itt rájössz, milyen csodák születnek, ha szabadon engeded a fantáziádat, mersz bátran színeket és anyagokat használni. Ehhez biztosítok minden eszközt és támogatást. Ez egy szuper foglalkozás, legyél kezdő vagy haladó, várlak szeretettel!

Ezt a workshopot különösen ajánlom, ha azonnali, bombaként robbanó sikerélményre vágysz:) “Kreatív énidő” © workshop lesz!

RÉSZLETEK…

 


Karácsonyi bútorfestés alapjaival dolgozó workshopok, jelentkezés hamarosan (ha érdekel, írj emailt és külön értesítelek, nehogy lemaradj!)
zsofi@bohodesign.hu

Annyian kerestétek, ezért tettem ki az időpont infót, hogy aki jönne, tudjon számolni vele. A részletek és árak még nincsenek meg, de hírlevélben küldöm, ahogy meglesz, iratkozz fel:

Hírlevél és eDM feliratkozás:

A FELIRATKOZOM gombra kattintással elfogadod, hogy a BOHOdesign workshopokról, oktatóanyagokról, újdonságokról, akciókról, játékokról emailben értesítelek (azaz elfogadod, hogy “reklámot tartalmazó hírlevelet kapsz!), továbbá a feliratkozással egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályzatátot. (kattintással nyitható, olvasható)

Név (hogyan szólítsalak)*
Email (ide küldöm a leveleket)*


Stencilezés technikai workshop

2019. január! ha érdekel, mindenképp iratkozz fel a hírlevélre!

Megtanítalak profi módon stencilezni. És hogy ne csak úgy festegessünk valami papírra vagy fadarabra, hozd magaddal megunt ruháidat, ágyneműdet stb, és azon gyakorolhatsz! Ha szeretnéd, textiltáskát, kispárnahuzatot is választhatsz a helyszínen. 150 féle sablonból és rengeteg színből válogathatsz.

“Kreatív énidő” © workshop lesz, úgyhogy készülj a tanulós-lazulós szabadon alkotós, tervezgetős alkalomra!

RÉSZLETEK…


“Mindent megtanulok” bútorfestő egyéni vagy páros foglalkozás

Időpontegyeztetés: zsofi@bohodesign.hu

Ha szeretnél koncentrált figyelmet kapni és rövid idő alatt mindent kipróbálni, megtapasztalni, akkor ezt a foglalkozást válaszd! Néhány óra alatt kipróbálsz minden anyagot és technikát: antikolások (visszacsiszolás, multicolor effekt, szárazecset technika, antik paszták), stenclezések (sima, 3D és antik hatású, színátmenetes), repesztő rendszerek (egy- és kétfázisú és ebből is több féle), rozsda hatás, lazúrozás, festékek összemosása, ombre hatás, transzfertechnika….
Igen, ez mind belefér, de ez nem az a lazulós, szabadon alkotós program, mint a többi, úgy készülj, hogy itt koncentrált tudást viszel haza!

RÉSZLETEK…


Hozott kisbútorfestő egyéni vagy páros foglalkozás

Időpontegyeztetés: zsofi@bohodesign.hu

Hozd be hozzám a mozdítható nagyságú bútorodat és a segítségemmel újjávarázsolhatod. Ezen a foglalkozáson kipróbálhatsz minden technikát, amit a bútorod enged, ezen felül próbadarabokon van lehetőséged olyasmivel is kísérletezni, ami a bútorhoz nem illene.
Itt a tervezésen, szabad alkotáson nagyobb hangsúly van, mint a “mindent megtanulok” alkalmon, de mivel maximum két fő vesz részt rajta, így ez is koncentrált, személyes igényeket kielégítő tudást ad.

Teljesen kezdő és haladó bútorfestőknek is ajánlom, egyéni igények szerint alakul a festés.
Házaspárok, anya-lánya párok számára szuper elmélyülős, összehangolódós, kikapcsolós program (tapasztalatból mondom:), de ha csak csöndre és alkotásra vágysz, akkor is gyere!
RÉSZLETEK…


Műhely, festék, stencil és minden festőkellék szabadon áll a rendelkezésedre!

Hétköznap 8.30-15.30 Időpontegyeztetés: zsofi@bohodesign.hu

Ha már voltál nálam workshopon, vagy van bútorfestő tapasztalatod… de túl sok mindent kéne beszerezni, hogy nekiláss egy kisebb bútornak, képkeretnek, dobozkának, ablakpárkánynak stb, vagy csak úgy érzed, a szabad alkotásban akkor tudsz elmélyülni, ha rengeteg lehetőség van kéznél, amiből az aktuális hangulatodnak megfelelően tudsz válogatni… akkor élj a lehetőséggel és “béreld ki” a műhelyemet. Közel 150 stencilből, rengeteg színből és alapanyagból (repesztők, patinák, metál paszták, rozsdásítók, bigyók és bizgentyűk) válogathatsz!
Figyelem: ez a lehetőség a műhelyemre vonatkozik, itt nem tanítalak már semmire, csak használhatod az alapanyagaimat! Nyilván azért vagyok ott, hogy segítsek:) de úgy számolj ezzel a lehetőséggel, hogy “egyedül” dolgozol én csak a háttértámasz vagyok. Ha tanácsadásra is szükséged van, akkor mindenképpen jelezd és úgy tervezünk!

RÉSZLETEK…


Egyéni tanácsadás

Elkezdeni a legnehezebb!
Ha a blogomon – és máshol:) – már mindent elolvastál, de mégsem mersz belevágni a bútorfestésbe, keress bátran és segítek! Azért nyújtom ezt már külön szolgáltatásként, mert az elmúlt évben kiderült, hogy szükség van erre, kerestek és kéritek (hála a bizalomért:).
Ha elakadtál, elbizonytalanodtál, vajon neki merj-e látni, ha igen (igen!), hogyan kezdd, azt a bizonyos bútort hogyan, mivel érdemes festeni, merj-e bátran színeket használni… akkor kérj időpontot és minden kérdésedre válaszolok.
Sok év bútorfestő tapasztalata áll mögöttem (20 éve festettem az első bútoromat), szinte biztos, hogy találunk megoldást a problémáidra. Mint minden foglalkozásomra, természetesen erre is – kiemelten – vállalom a 100% elégedettségi garanciát, azaz, ha megbánod, hogy a tanácsomat kérted, visszafizetem a tanácsadás árát!

Tanácsadást kérhetsz telefonon (visszahívlak), Skype-on, Viberen és személyesen a műhelyemben is. Igény esetén házhoz is megyek. Időpontegyeztetés: zsofi@bohodesign.hu

RÉSZLETEK…


 

Mi is a “kreatív énidő workshop”? Egy nap, ami rólad szól. Megérkezel, iszunk egy kávét, teát, szörpöt, végignézzük, mi minden finomságot hordtunk össze a közös terülj-terülj asztalkámra (igyekszem mindig házi finomsággal készülni). Szóval kényelmesen megérkezünk. Aztán belecsapunk a közepébe. Megkérdezem, mit szeretnétek tudni, mindenképpen megtanulni, kipróbálni, mi hozott ide éppen, szóval innentől teljesen változóan alakulhatnak az alkalmak, minden tőlünk függ. A technikai bevezető, a festékek megismerése után indul az igazi kreatív, jobb agyféltekés munka (a folyamat legbonyolultabb része), a szabad tervezés:) Rengeteg inspirációd lesz, ne félj! Milyen színnel fessünk, milyen mintát tegyünk fel, hol legyenek, stb… Aztán jöhet a festés, alkotás. Persze simán felülírjuk ilyenkor a terveket, ha úgy gondoljuk, ez így tök oké:) Vannak olyan tematikus alkalmak, ahol levezetésképpen egy kis én-ajándékkal lepjük meg magunkat (egy aszimmetrikus fülit készítünk saját stílusban), erre azért van szükség, mert kedves anyukák….. sokszor úgy jöttök, hogy a “gyerkőcnek festem a sámlit stb”, szóval ez egyfajta garancia, hogy TE is biztosan alkoss MAGADNAK!
Persze nem csak alkotgatunk:) Megtanítok minden bútorfestő technikát, hogy te is bártan neki merj látni bútoraid megszépítésének!

Alacsony létszámú (5-6 fős) csoportok indulnak, hogy mindenkire jusson elég figyelem.

“5*** minden! Köszönjük szépen, de tényleg. Terápiás jelleggel köteleznék rá Mindenkit, főleg a karácsonyi stressz közeledtével.” Kinga


Egyéni vagy csoportos workshopot válassz?  Mindennek van előnye és hátránya, ezek közt kell lavírozni:)
Az egyéni workshopok előnye, hogy CSAK rád figyelek, minden egyedi kérdésedre kimerítően válaszolok, ha nincs is ott az adott bútor, amiről kérdezel, előkapok egy próbadarabot és kipróbálod, mihez kezd majd otthon. Teljesen rád szabom, ott, helyben. Sokat improvizálok, folyamatosan alkalmazkodom a kérdéseidhez, lehet előkerül valami, ami rólad, a bútorodról jut eszembe.
Csoportban is azzal nyitunk, hogy végigbeszéljük, kinek milyen tervei vannak, s nem volt még emiatt két egyforma alkalom. Igyekszem úgy bemutatni és elmagyarázni mindent, hogy a csoportban mindenki számára érdekes legyen, de az adott kérdésre is válaszoljon. Itt azonban nincs idő és lehetőség a teljes személyes figyelemre. CSERÉBE azonban az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy szuper, lelkes, vicces társaságok jönnek össze, egymást inspiráljuk, lelkesítjük. Fantasztikus végignézni, hogy ugyanabból a kiindulásból ki mit hoz ki, egymás technikáit ellesni, másokon keresztül élőben megtapasztalni, hogy nézne ki, ha más lenne a színe, mintája. Ez mind olyan hozzáadott érték, amitől a csoport több, mint az egyéni foglalkozás.

Ha még mindig nehezen tudsz dönteni, tedd fel a kérdést, inkább koncentrált tudásra lenne szükséged, vagy egy szuper, szabadon alkotós, elmélyülős és közben tanulós énidő napra?
És persze a kettő sem zárja ki egymást…

“Köszönjük Zsófinak a lehetőséget, a családnak a türelmet; nagy élmény volt a maratoni bútorfelújítás! 10 óra (saját) gyerekmentes kimenőm nem is tudom, mikor volt utoljára…Ráadásul alkotómunkával eltöltve. A fiúk nagyon örültek a végeredménynek,és jól szórakoztak,hogy Anyu tetőtől talpig zölden érkezett haza.”

 

 

Korábbi tematikus alkalmak:

Ékszerkészítő workshop:

Időpont: 2018. május 19. szombat 10 órától
Álmodunk, tervezünk, festünk, nyomdázunk, dekupázsolunk, transzferálunk, repesztünk, antikolunk, ragasztunk, csillámlunk, domborodunk, kisimulunk és nagyon örülünk!
Nem feltétel a kézügyesség, de még a fantázia sem, segítek!!!
Hogy miket lehet készíteni? Sorolom:
2 pár fa alapú karika füli (4 vagy 5 cm átmérő)
2 db akár hozzá passzoló medál
1 pár üveglencsés fülbevaló (akasztós, kb 2 cm átmérő)
1 üveglencsés medál vagy gyűrű vagy hullámcsat
1 üveglencsés franciacsatt vagy 2 db üveglencsés könyvjelző vagy 2 db üveglencsés csat

Megmutatok minden olyan technikát, és sok-sok (tényleg sok:) anyagot, amivel villámgyorsan és tökéletes minőségben tudsz fülbevalót, medált, kulcstartót készíteni magadnak, vagy ajándékba

 


Emlékdoboz festő workshop kismamáknak:

Megfestünk együtt egy dobozt, amiben kisbabád emlékeit tarthatod, illetve ezen keresztül megtanulhatsz olyan bútorfestő technikákat amik segítségével akár használt bababútoraidat is újjávarázsolhatod.  

 

 

 

 


 

SZIVÁRVÁNYCSIGA- ÉS KASPÓFESTŐ TAVASZI WORKSHOP
Időpont: tavasz!

Egy cserépkaspót festünk meg közösen, ezen megtanulható kétféle antikolási technika (visszacsiszolás és szárazecset), illetve készítünk hozzá néhány (6 db) szivárványcsigát, melyeket tetszőleges színre festhettek, metál waxokkal fényesíthettek. A kaspóba azonnal ültetünk egy jácintot, az alsó tálba pedig zsázsát vagy tavaszi búzát.

 


SZIVÁRVÁNYCSIGA-SZÉLCSENGŐ VAGY MOBIL FESTŐ, KÉSZÍTŐ WORKSHOP
Időpont: csak tavasszal
A szivárvány minden színéből választhatsz:) Együtt elkészítünk egy csodás csiga-függőt, neked csak a színét kell kitalálnod… lehet szivárványos vagy akár egy szín és annak több árnyalata, metálban vagy mattan, ahogy tetszik! Álmodd meg saját szélcsengődet:)

 


SZIVÁRVÁNYCSIGA FÉNYFÜZÉR FESTŐ, KÉSZÍTŐ WORKSHOP
Időpont: csak tavasszal
A szivárvány minden színéből választhatsz:) Együtt elkészítünk egy csigás fényfüzért. Lehet szivárványos vagy akár egy szín és annak több árnyalata, metálban vagy mattan, ahogy tetszik!
Egy füzéren 10 csiga van.

 

 


Karácsonyi CSOMAGOLÓPAPÍR FESTÉS
Időpont: 2018. december:)
Ha szívesen adnál saját készítésű csomagolásban ajándékot, amit saját ízlésed és elképzeléseid szerint dekorálsz, vagy szívesen megtanulnál stencilezni vagy porcelángyurmát festeni, akkor gyere el a csomagolásfestős, teázós, beszélgetős délutánra és dekoráljunk együtt női körben. Ezzel az ÉNIDŐVEL ajándékozzuk meg magunkat karácsony előtt, hogy legyen miből erőt és energiát meríteni.

A 2016 karácsonyiról képek ITT.


ÉKSZERTARTÓ KÉSZÍTÉS
Hamarosan

Mindannyian szeretünk szép, különleges ajándékokat kapni. Igényeset, szépen kivitelezettet. És senki nem szeret haszontalan, kerülgetnivaló porfogókat kapni.
A BOHOdesign ékszertartó ezeket az igényeket igyekszik kielégíteni. Szép és praktikus. Egyedi, megismételhetetlen kézműves darab. Lehet is kapni a BOHOdesign-nál kész darabokat, ám ha arra vágysz, hogy a te saját kezed által készüljön el az ajándék, akkor most megtanítalak, hogyan készítsd el. Minden anyagot biztosítok!

 


BABABÖLCSŐ  FESTÉS
Hamarosan

Gondolkozol, milyen ajándékot készíthetnél kislányodnak? Felejtsd el a bolti játékot, s készítsd el neki te magad! Egy személyes, általad készített ajándék egész életén át el fogja kísérni (és Téged is!). A bababölcső festő foglalkozáson megtanulhatsz alapvető bútorfestő technikákat, stencilezünk, antikolunk, krétafestékekkel festünk.


Antikolás és mintázott (stencilezés) felület antikolás workshop, a szokásos “kreatív énidő” hangulatban
 
Két kb fél méter hosszú ékszertartó táblát festünk antik stílusban, aminek során megtanulhattok különféle antikolási technikákat (visszacsiszolás, szárazecset, antik viaszok), kipróbálhattok különféle típusú festékeket és a díszítéshez rengeteg stencilből válogathattok! Ne felejtsetek el valami finomsággal készülni, kávé, üdítő, nyugalom lesz a helyszínen. Ha van rá érdeklődés, újra előkerülhet az EMK Életkerekítő játék, illetve újra lesz fülbevalókészítés is:)

 

 

 

 


 

Ha szeretnél elsők közt értesülni az induló workshopokról, akkor iratkozz fel a BOHOdesign hírlevélre:)

Hírlevél és eDM feliratkozás:

A FELIRATKOZOM gombra kattintással elfogadod, hogy a BOHOdesign workshopokról, oktatóanyagokról, újdonságokról, akciókról, játékokról emailben értesítelek (azaz elfogadod, hogy “reklámot tartalmazó hírlevelet kapsz!), továbbá a feliratkozással egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályzatátot. (kattintással nyitható, olvasható)

Név (hogyan szólítsalak)*
Email (ide küldöm a leveleket)*

 

 

A legtöbb workshop és tanfolyam Vácon a BOHOdesign lakásműhelyben és  a Fészek közösségi térben van!

Remélem, hamarosan találkozunk,
üdv:
Iványi Zsófi
gyorki-ivanyi-zsofi-bohodesign

Szólj hozzá, kérdezz!

A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. részletek

Az Ön hozzájárulása A honlap böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljeskörűen működni. Hogyan lehet törölni/kikapcsolni a cookie-kat? Minden böngésző lehetővé teszi a cookie beállításainak változtatását. Viszont nagyon fontos, hogy mivel a cookie-k célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése esetén előfordulhat, hogy felhasználóink nem lesznek képesek weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében. Általában a böngészők „Beállítások” menüiben találhatók a cookie-kal kapcsolatos beállítások. A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi linkek is segítségére szolgálnak, valamint további információt az egyes böngészők „Súgó” menüjében talál.

bezárás