WORKSHOP

Szia, itt találod a BOHOdesign bútorfestő tanfolyamokat, melyeket legközelebb 2020. tavaszától érhetsz el, ugyanis kisbabám született és kicsit most újra a család került fókuszba.

FONTOS: az online tanfolyam továbbra is elérhető!

Tanulj otthon, kényelmesen, saját tempódban bútort festeni!

A videótanfolyamon minden segítséget megkapsz, ami az elinduláshoz szükséges:
– milyen festéket válassz
– technikai trükkök
– online segítségnyújtás
– kedvezményes festék- és eszközvásárlás


Belenézek az online bútorfestő tanfolyamba!


Megtalálod az összes BOHOdesign bútorfestő foglalkozást a kezdő bútorfestéstől a haladó szintekig, legyen az csoportos (“kreatív énidő”) vagy éppen egyéni (teljesen személyre szabva!) és akkor is van megoldás, ha messze vagy! KÉZÜGYESSÉG EGYIK FOGLALKOZÁSHOZ SEM SZÜKSÉGES!!!​

BOHOdesign bútorfestő WORKSHOPOK

Tavasz, lakásfelújítás, újjászületés, színek, töltekezés. Ja és bútorfestés. Ezekkel a témákkal várlak a húsvét előtti szombaton, gyere, fessünk együtt. Keretív énidő foglalkozás lesz sok tanulással, szabad alkotással. Antikolás, stencilezés, ombre technika, transzfer, és amit kihozunk magunkból.
Ez a foglalkozás évente egyszer van!

Időpont: 2020 tavasz
Helyszín: BOHOdesign ÚJ lakásműhely, Alsógöd (az állomástól, buszmegállótól 8 perc séta)

Részletek…


Bútorfestés alaptechnikák: antikolás, stencilezés workshop

Ajándékba is kérheted, az utalványt névre szóló üzenettel PDF-ben küldöm!

Időpont: 2020. tavasz
Helyszín: BOHOdesign ÚJ lakásműhely, Alsógöd (az állomástól, buszmegállótól 8 perc séta)

Elsősorban kezdő, középhaladó bútorfestőknek ajánlom ezt a workshopot. Alaptechnikákat tanulhatsz itt meg, visszacsiszolós antikolást, szárazecset technikát, multicolor effekt létrehozását, megtanulsz bátran és szépen stencilezni. És amiért középhaladó bútorfestőknek is ajánlom: sokféle festéket kipróbálhatsz (krétafesték, latex, lazúr, zománc), illetve a technikai trükkökön túl megmutatom, hogyan lesz a festett, stencilezett bútor kellemes hatású, befejezett, amire ha ránézel, azt gondolod “ez egyben van”. Mert a harmonikus elrendezés legalább annyira fontos, mint a technikák ismerete. Hol koptass, hol antikolj, minek van természetes hatása, milyen színt válassz, keverj, izgalmas lesz, várlak! Ez “kreatív énidő”© foglalkozás, akkor is jöhetsz, ha lazulásra, befelé-kifelé fordulásra, szabad alkotásra vágysz!

RÉSZLETEK…


Dekorációs technikák workshop

Ajándékba is kérheted, az utalványt névre szóló üzenettel PDF-ben küldöm.

Időpont: 2020. tavasz
Helyszín: BOHOdesign ÚJ lakásműhely, Alsógöd (az állomástól, buszmegállótól 8 perc séta)

Kezdő és haladó bútorfestők számára is hasznos foglalkozás. Az alap bútorfestő technikák mellett kipróbálhatsz rengeteg féle dekorációs lehetőséget.
Lazúrozás akár többféle színben, átmenetekkel, stencilezés 3D-ben is, transzfertechnika, metál hatások, aranyozás, repesztések, krétatábla festés, antik hatások… mindent megmutatok, neked csak válogatni és tervezni kell:)

“Kreatív énidő” © workshop, úgy készülj, hogy fókuszban a szabad alkotás és kikapcsolódás:)

RÉSZLETEK…


Ornamentika dekorációs workshop

Ajándékba is kérheted, az utalványt névre szóló üzenettel PDF-ben küldöm, így a karácsonyfa alá is teheted!

Időpont: 2020. tavasz
Helyszín: BOHOdesign ÚJ lakásműhely, Alsógöd (az állomástól, buszmegállótól 8 perc séta)

RÉSZLETEK

Egy választott tárgyon gyakorolhatod, mi minden lehetőség van a plasztikus, díszesen faragott holmikban. Legyen akár bútor vagy képkeret, itt rájössz, milyen csodák születnek, ha szabadon engeded a fantáziádat, mersz bátran színeket és anyagokat használni. Ehhez biztosítok minden eszközt és támogatást. Ez egy szuper foglalkozás, legyél kezdő vagy haladó, várlak szeretettel!

Ezt a workshopot különösen ajánlom, ha azonnali, bombaként robbanó sikerélményre vágysz:) “Kreatív énidő” © workshop lesz!

RÉSZLETEK


“Mindent megtanulok” bútorfestő egyéni vagy páros foglalkozás

Ha szeretnél koncentrált figyelmet kapni és rövid idő alatt mindent kipróbálni, megtapasztalni, akkor ezt a foglalkozást válaszd! Néhány óra alatt kipróbálsz minden anyagot és technikát: antikolások (visszacsiszolás, multicolor effekt, szárazecset technika, antik paszták), stenclezések (sima, 3D és antik hatású, színátmenetes), repesztő rendszerek (egy- és kétfázisú és ebből is több féle), rozsda hatás, lazúrozás, festékek összemosása, ombre hatás, transzfertechnika….

Igen, ez mind belefér, de ez nem az a lazulós, szabadon alkotós program, mint a többi, úgy készülj, hogy itt koncentrált tudást viszel haza!

Szabad időpontok, RÉSZLETEK…


Hozott kisbútorfestő egyéni vagy páros foglalkozás

Szabad időpontok ITT.

Hozd be hozzám a mozdítható nagyságú bútorodat és a segítségemmel újjávarázsolhatod. Ezen a foglalkozáson kipróbálhatsz minden technikát, amit a bútorod enged, ezen felül próbadarabokon van lehetőséged olyasmivel is kísérletezni, ami a bútorhoz nem illene.

Itt a tervezésen, szabad alkotáson nagyobb hangsúly van, mint a “mindent megtanulok” alkalmon, de mivel maximum két fő vesz részt rajta, így ez is koncentrált, személyes igényeket kielégítő tudást ad.

Teljesen kezdő és haladó bútorfestőknek is ajánlom, egyéni igények szerint alakul a festés.
Házaspárok, anya-lánya párok számára szuper elmélyülős, összehangolódós, kikapcsolós program (tapasztalatból mondom:), de ha csak csöndre és alkotásra vágysz, akkor is gyere!
Szabad időpontok, RÉSZLETEK…Műhely, festék, stencil és minden festőkellék szabadon áll a rendelkezésedre!

Hétköznap 8.30-15.30 Időpontegyeztetés: zsofi@bohodesign.hu

Ha már voltál nálam workshopon, vagy van bútorfestő tapasztalatod… de túl sok mindent kéne beszerezni, hogy nekiláss egy kisebb bútornak, képkeretnek, dobozkának, ablakpárkánynak stb, vagy csak úgy érzed, a szabad alkotásban akkor tudsz elmélyülni, ha rengeteg lehetőség van kéznél, amiből az aktuális hangulatodnak megfelelően tudsz válogatni… akkor élj a lehetőséggel és “béreld ki” a műhelyemet. Közel 150 stencilből, rengeteg színből és alapanyagból (repesztők, patinák, metál paszták, rozsdásítók, bigyók és bizgentyűk) válogathatsz!
Figyelem: ez a lehetőség a műhelyemre vonatkozik, itt nem tanítalak már semmire, csak használhatod az alapanyagaimat! Nyilván azért vagyok ott, hogy segítsek:) de úgy számolj ezzel a lehetőséggel, hogy “egyedül” dolgozol én csak a háttértámasz vagyok. Ha tanácsadásra is szükséged van, akkor mindenképpen jelezd és úgy tervezünk!

RÉSZLETEK…

Egyéni tanácsadás

Elkezdeni a legnehezebb!
Ha a blogomon – és máshol:) – már mindent elolvastál, de mégsem mersz belevágni a bútorfestésbe, keress bátran és segítek! Azért nyújtom ezt már külön szolgáltatásként, mert az elmúlt évben kiderült, hogy szükség van erre, kerestek és kéritek (hála a bizalomért:).
Ha elakadtál, elbizonytalanodtál, vajon neki merj-e látni, ha igen (igen!), hogyan kezdd, azt a bizonyos bútort hogyan, mivel érdemes festeni, merj-e bátran színeket használni… akkor kérj időpontot és minden kérdésedre válaszolok.
Sok év bútorfestő tapasztalata áll mögöttem (20 éve festettem az első bútoromat), szinte biztos, hogy találunk megoldást a problémáidra. Mint minden foglalkozásomra, természetesen erre is – kiemelten – vállalom a 100% elégedettségi garanciát, azaz, ha megbánod, hogy a tanácsomat kérted, visszafizetem a tanácsadás árát!

Tanácsadást kérhetsz telefonon (visszahívlak), Skype-on, Viberen és személyesen a műhelyemben is. Igény esetén házhoz is megyek. Időpontegyeztetés: zsofi@bohodesign.hu

RÉSZLETEK…

Gyakori kérdések:

Mi is a “Kreatív énidő” workshop?

Egy nap, ami rólad szól. Megérkezel, iszunk egy kávét, teát, szörpöt, végignézzük, mi minden finomságot hordtunk össze a közös terülj-terülj asztalkámra (igyekszem mindig házi finomsággal készülni). Szóval kényelmesen megérkezünk. Aztán belecsapunk a közepébe. Megkérdezem, mit szeretnétek tudni, mindenképpen megtanulni, kipróbálni, mi hozott ide éppen, szóval innentől teljesen változóan alakulhatnak az alkalmak, minden tőlünk függ. A technikai bevezető, a festékek megismerése után indul az igazi kreatív, jobb agyféltekés munka (a folyamat legbonyolultabb része), a szabad tervezés:) Rengeteg inspirációd lesz, ne félj! Milyen színnel fessünk, milyen mintát tegyünk fel, hol legyenek, stb… Aztán jöhet a festés, alkotás. Persze simán felülírjuk ilyenkor a terveket, ha úgy gondoljuk, ez így tök oké:) Vannak olyan tematikus alkalmak, ahol levezetésképpen egy kis én-ajándékkal lepjük meg magunkat (egy aszimmetrikus fülit készítünk saját stílusban), erre azért van szükség, mert kedves anyukák….. sokszor úgy jöttök, hogy a “gyerkőcnek festem a sámlit stb”, szóval ez egyfajta garancia, hogy TE is biztosan alkoss MAGADNAK!
Persze nem csak alkotgatunk:) Megtanítok minden bútorfestő technikát, hogy te is bártan neki merj látni bútoraid megszépítésének!

Alacsony létszámú (5-6 fős) csoportok indulnak, hogy mindenkire jusson elég figyelem.

“5*** minden! Köszönjük szépen, de tényleg. Terápiás jelleggel köteleznék rá Mindenkit, főleg a karácsonyi stressz közeledtével.”

Kinga

Egyéni vagy páros workshopot válassz?

Mindennek van előnye és hátránya, ezek közt kell lavírozni:)
Az egyéni workshopok előnye, hogy CSAK rád figyelek, minden egyedi kérdésedre kimerítően válaszolok, ha nincs is ott az adott bútor, amiről kérdezel, előkapok egy próbadarabot és kipróbálod, mihez kezd majd otthon. Teljesen rád szabom, ott, helyben. Sokat improvizálok, folyamatosan alkalmazkodom a kérdéseidhez, lehet előkerül valami, ami rólad, a bútorodról jut eszembe.
Csoportban is azzal nyitunk, hogy végigbeszéljük, kinek milyen tervei vannak, s nem volt még emiatt két egyforma alkalom. Igyekszem úgy bemutatni és elmagyarázni mindent, hogy a csoportban mindenki számára érdekes legyen, de az adott kérdésre is válaszoljon. Itt azonban nincs idő és lehetőség a teljes személyes figyelemre. CSERÉBE azonban az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy szuper, lelkes, vicces társaságok jönnek össze, egymást inspiráljuk, lelkesítjük. Fantasztikus végignézni, hogy ugyanabból a kiindulásból ki mit hoz ki, egymás technikáit ellesni, másokon keresztül élőben megtapasztalni, hogy nézne ki, ha más lenne a színe, mintája. Ez mind olyan hozzáadott érték, amitől a csoport több, mint az egyéni foglalkozás.

Ha még mindig nehezen tudsz dönteni, tedd fel a kérdést, inkább koncentrált tudásra lenne szükséged, vagy egy szuper, szabadon alkotós, elmélyülős és közben tanulós énidő napra?
És persze a kettő sem zárja ki egymást…


“Köszönjük Zsófinak a lehetőséget, a családnak a türelmet; nagy élmény volt a maratoni bútorfelújítás! 10 óra (saját) gyerekmentes kimenőm nem is tudom, mikor volt utoljára…Ráadásul alkotómunkával eltöltve. A fiúk nagyon örültek a végeredménynek,és jól szórakoztak,hogy Anyu tetőtől talpig zölden érkezett haza.”

F.M.Zsófia
“A stencilezés nagyon megtetszett, újabb és újabb mintákat festettem föl a táblára. Viszont volt egy, ami nem tetszett. Túl mórickás lett, nem éreztem ízlésesnek, úgy tűnt számomra, kész, vége elrontottam. Zsófi jött, látta, hogy baj van. Mondtam neki, hogy melyik részlettel vagyok elégedetlen. Azonnal javaslatokkal állt elő, és egy pillanat alatt belesimult az a részlet is a táblába. Azóta is mindig eszembe jut, ha ránézek.
Hogy ami most a szerves része, az akkor mennyire nem tetszett. És hogy milyen könnyű volt fordítani rajta egyet.”

Virág
blogger

A legtöbb workshop és tanfolyam Vácon a BOHOdesign lakásműhelyben van!

Remélem, hamarosan találkozunk,
üdv:
Iványi Zsófi


Hírlevél és eDM feliratkozás:

A FELIRATKOZOM gombra kattintással elfogadod, hogy a BOHOdesign workshopokról, oktatóanyagokról, újdonságokról, akciókról, játékokról emailben értesítelek (azaz elfogadod, hogy “reklámot tartalmazó hírlevelet kapsz!), továbbá a feliratkozással egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályzatátot. (kattintással nyitható, olvasható)

Név (hogyan szólítsalak)*
Email (ide küldöm a leveleket)*Szólj hozzá, kérdezz!

A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát. részletek

Az Ön hozzájárulása A honlap böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljeskörűen működni. Hogyan lehet törölni/kikapcsolni a cookie-kat? Minden böngésző lehetővé teszi a cookie beállításainak változtatását. Viszont nagyon fontos, hogy mivel a cookie-k célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése esetén előfordulhat, hogy felhasználóink nem lesznek képesek weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében. Általában a böngészők „Beállítások” menüiben találhatók a cookie-kal kapcsolatos beállítások. A cookie-k beállításával kapcsolatban az alábbi linkek is segítségére szolgálnak, valamint további információt az egyes böngészők „Súgó” menüjében talál.

bezárás